Nachtzichtbril voor surfersDe nachtzichtbril is bijzonder populair in het verkeer.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ze worden ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Als je vak met de auto moet rijden dan ken je ongetwijfeld de problematiek die je in de avond hebt met tegenliggers. Met name bij neerslag is het vervelend om veelvuldig maar te moeten turen of je nog wel goed rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleem al pijlsnel opgelost. Zelfs bij hele slechte weersomstandigheden Ik zei het al, de nachtzichtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dit houdt in dat je zicht een stuk beter word en dientengevolge ook veiliger. Zelfs bij de anwb wordt de nachtzichtbril aanbevolen. Het is daardoor verstandig om een nachtzichtbril in je auto te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je verscheidene modellen.

In de avond rijden zonder nachtzichtbril

U herkent het wel, je rijdt met mist op een donkere weg, er komen tegenliggers aan met verblindende lichenkoplampen. Plotsklaps moet je je ogen meer info dicht knijpen. Op de tast probeer je binnen de lijnen te blijven rijden. Gaat maar net goed!

Halsbrekend wanneer je er over nadenkt en hoe regelmatig komen zulke levensgevaarlijke situaties niet voor dat je menigmaal wordt verblind door tegemoet komende autos met felle koplampen?
Je reactievermogen word dientengevolge behoorlijk op de proef gesteld met alle risico voor je eigen bescherming in het dagelijkse verkeer. En je concentratievermogen wordt dientengevolge ook vele malen minder.

Onze Nachtbril in het verkeer

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele lenzen, is ideaal voor als je met de automobiel in het donkerin de avond|savonds} op de weg moet rijden en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slecht weer, zoals nevel en hagel is de nachtzichtbril uitstekend te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Ook op vakantie bijvoorbeeld als je van watersport houd zijn onze brillen met gele lenzen ideaal te gebruiken!

Wat is een nachtbril met gele glazen?

Het is geen normale bril of zonnebril De speciale gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen dientengevolge beter de zicht op de weg.

Deze speciale gele lenzen in de nachtbril bieden rust aan de ogen en dragen bij voor beter zicht gedurende de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers echter denk ook aan hinderlijke straatverlichting en lichtreclames. Wist u dat de nachtbril zelfs voor vissers een oplossing is voor de schitteringen op het water?
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nachtzichtbril voor surfers”

Leave a Reply

Gravatar